Forside Projekterfaring

Projekterfaring

 

Projekterfaring med investeringsejendomme er en intellektuel kompetence, der besiddes af personer. Virksomheder, der alene er juridiske personer, besidder ikke i sig selv en intellektuel kompetence.

Hos Wismann Property Consult A/S besiddes denne intellektuelle kompetence i den daglige drift af projektchef og direktør Lars Wismann, der er grundlægger, ejer, projektchef og direktør for virksomheden.

Rådgivning i investeringsejendomme sker mellem fysiske personer upåagtet om disse er ansatte som funktionærer i selskaber, der er juridiske personer.

Lars Wismann har i sit virke som funktionær i den finansielle sektor siden 1984 en solid erfaring med finansielle projekter og især med ejendomsinvesteringsprojekter.

Lars Wismann har således været beskæftiget som projektanalytiker i perioden 1987-1992, der gav erfaring med investeringsejendomme, hoteller og kontorejendomme i flere europæiske lande.

I perioden 1998-2004 har Lars Wismann i sit virke som projektchef i de virksomheder, hvor han havde sin ansættelse sat sin underskrift på 37 kommanditselskabsprojekter siden 1998 med en samlet værdi på ca. kr. 1.600.000.000.

De fleste af disse projekter har været investeringsejendomme med beliggenhed i København eller i større danske provinsbyer.

Typen af ejendomme på hvilke der har været etableret projekter med Lars Wismann´s underskrift som projektchef har været følgende:

  • Butiksejendomme
  • Butikscentre
  • Hoteller
  • Blandede butiks/boligejendomme
  • Out of town butiksejendomme
  • Kontorejendomme
  • Restauranter
  • Fredede ejendomme

K/S Skindergade 32/Fiolstræde 2, Kbh., investor (2000) og administrator (2001):

Mit hidtil bedste projekt fra sommeren 1999. Ristorante Italiano i en fredet bygning. Næsten umulig at finansiere men solgt på en uge. Købt for kr. 13,6 mill. I dag afvikler ejendommen kr. 800.000 om året i gæld, har en værdi på kr. 24 mill. og investorerne er glade. Købt til pensionsformål, hvorfor den formentligt aldrig vil blive solgt. Hvem sælger en god ejendom?
K/S Søborg Hovedgade 25-29, Gentofte, investor (2000), bestyrelsesformand (2000):

Et fitness center, 11 boliger, 2 butikker et super- marked og en lang række andre forskellige forhold stiller store krav til investor. Ejendommen blev købt for kr. 35 mill. i dec. 2000 og nu 4 år senere er driften trimmet og værdien vokset til kr. 48 mill. Et turbulent forløb, men nu i god gænge og på vej til at blive en guldrandet investering.
K/S Ørebro & Hanninge, Sverige, investor(2001), bestyrelsesformand (2001)

15-årig lejekontrakt med K-Rauta og garanti fra den finske moder Kesko OY. Sikkert cashflow i mange år, men slutværdien bliver det som afgør projektets værdi. Hidtil kører alt planmæssigt og priserne på svenske ejendomme er på opad. Det kan dog smerte at ligge med fast rente i en lang årrække, når renteniveauet siden hjemtagelsen er faldet. Sikkerhed, likviditet og formuetilvækst.
K/S Falkoner Allé 90, Frederiksberg, investor (2002) og bestyrelsesformand (2002)

Midt i hjertet af Frederiksberg ligger denne butiks- ejerlejlighed med en Kvickly og 15 års lejekontrakt. Selv en sag som denne kræver en kyndig hånd i den daglige håndtering. En sag der ser nem ud, men og har sine tvister. Med tiden kommer dette projekt til at sikre investorerne solide udbetalinger til evig tid – så længe de ikke fristes til at sælge!
K/S “Midt-I” Kongensgade 27-29, Esbjerg, investor (2003) og bestyrelsesformand (2003)

Knapt 6.500 m2, 15 forskellige lejere. Med sin beliggen- hed i Danmarks 5’te største by er man fjernt fra København. Vi fandt en meget dygtig og energisk administrator, som vi gav ansvar, kompetence, midler, der indledte end løbende dialog med lejerne. Nu efter 1½ år er meget vendt til det bedre. Omsætningen stiger og nye lejere render os på dørene. Projektet har en solid årlig afvikling af gæld. vi kalder den: K/S “Midt-I”, “Midt-I Esbjerg”, “Midt-I” verden.

WordPress Cookie Plugin af Real Cookie Banner